Ben Venneker Lasbedrijf en Montagewerk


Westerstraat 21 1723 MD Noord-Scharwoude
0226 320 422 Klik om te bellen

Over Ben Venneker Lasbedrijf en Montagewerk

Wij lassen aluminium, staal en rvs op locatie in de kop van Noord Holland (o.a. gemeente Alkmaar, Sint-Pancras, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Hoorn en omstreken)

Op locatie lassen wij met servicewagen en gereedschap (VCA Basis aanwezig).

Met meer dan 30 jaar ervaring als lassers en monteurs in staal, roestvaststaal (rvs), aluminium en gietijzer in de kop van Noord-Holland. (o.a. gemeente Alkmaar, Sint-Pancras, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Hoorn en omstreken)

Het bewerken van plaatwerk en het creëren van produkten hieruit beschouwen wij als puur vakmanschap. Uiteraard behoort het ponsen, knippen,draaien, frezen, zetten, walsen, boren, zagen, snijden, hechten ook tot onze werkzaamheden. Wij maken alles van ieder soort metaal, Ben Venneker kan het wel.

Van een bouwkundige draagconstructie tot een in het werk gemonteerde trap, alle voorkomende klein tot middelgroot constructiewerk in de kop van Noord-Holland (o.a. gemeente Alkmaar, Sint-Pancras, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Hoorn en omstreken) maken wij voor u.

Wij denken altijd met u mee over optimale en integrale oplossingen. Alert zijn, ontwikkelingen bijhouden, bijleren, verder kijken.

Voor particulieren en bedrijven.

Foto's

Ben Venneker Lasbedrijf en Montagewerk in het kort

Diensten

Metaal lassen
Reparaties
Verhuur van lassers

Metaalproducten

Hekwerk
Rvs
Staalconstructies
Trappen
Tuinmeubels

Onze locatie

Ben Venneker Lasbedrijf en Montagewerk


Westerstraat 21 1723 MD Noord-Scharwoude
0226 320 422 Klik om te bellen